Mimozemští léčitelé?

Je známa řada případů, kdy lidé byli záhadně vyléčeni z různých nemocí a úrazů, a za původce svého uzdravení označují cizí sílu, nebo rovnou záhadné bytosti.
Mezi taková náhlá vyléčení patří např.: následky různých traumat, krátko i dalekozrakost, ledvinové kameny, onemocnění jater, artritida, cukrovka, svalová dystrofie, tuberkulóza a dokonce i všechny druhy nádorů, rakovina i leukémie.

Badatelé, zabývající se kontakty svědků s anomálními jevy, jsou vždy k příběhům o vyléčení pacientů s přispěním cizích bytostí nebo sil velmi obezřetní.

Existují však i přímo neuvěřitelné zprávy o celkovém zotavení z těžkých nemocí u lidí, kteří zažili tzv. únos do UFO.

Obvykle jsou uvedeni lékaři, kteří sledovali pacienty s rakovinou a snažili se neúspěšně řešit vývoj onemocnění. Jako by se ukázalo, že cizí návštěvníci dovedou vyléčit rakovinu, jež zasáhla různé lidské orgány: hrdlo, vnitřní orgány, kůži, dokonce i dětskou leukémii.

Jeden z těchto neuvěřitelných případů popsal na stránkách svého časopisu „Svět UFO“ jeho editor, Timothy Green Beckley.

V květnu 1974 Heleně ze státu Arizona sdělili děsivou diagnózu: rakovina pánevní kosti. I přes operaci se metastázy objevily ve slinivce. Helenu operovali znovu, ale po roce se objevila rakovina střev.

Helena podstoupila chemoterapii a ztratila 20 kg na váze, nicméně, i tato procedura nepomohla. Lékaři přiznali pacientce svou bezmocnost a doporučili, aby se vrátila domů, kde může dožít mezi svými blízkými. Helen se vrátila domů, ale nemoc ji tak zbavila sil, že mohla sotva chodit.

Jednou večer, pacientka pocítila zvláštní slabost. Kolem půlnoci se probudila, protože jakoby někdo volal její jméno. Žena pocítila nutkání skočit do auta a jet do vesnice, která se nachází sedm mil od města. Když se blížila k vesnici, uviděla nad polem vznášející se obrovské stříbrné UFO.

Když Helena přijela blíže, UFO se spustilo na zem, a z něj vyšly dvě vysoké bytosti v těsných, kovově se lesknoucích oblecích a zamířily k autu.

Bytosti přivedly Helenu ke své lodi, požádali ji, aby nastoupila a ničeho se nebála, protože jí chtějí pomoci.

Uvnitř lodi bytosti navrhly Heleně, aby se svlékla, položili ji na stůl a začali jí zkoumat s pomocí červeného přístroje ve tvaru houby, kterým několikrát přejížděli podél těla.

Cizinci řekli Heleně totéž, co pozemští lékaři: že má rakovinu, která zasáhla levou stranu prsou, jater, pravé ledviny, slinivku břišní a slezinu.

Pak začala dlouhá a obtížná léčebná procedura.

Nad tělem Heleny se objevil přístroj, podobný kovovému podnosu s rukojetí na každé straně.

Cizinci projeli touto deskou nad tělem desetkrát, přičemž pokaždé pacientka cítila velký žár a cítila nesnesitelnou bolest. Helena řekla, že mohla vydržet takové utrpení jen proto, že pozemští lékaři ji trápili ještě víc. Dále mimozemští léčitelé vpravili injekcí do břišní dutiny Heleny jakousi světle červenou tekutinu, poté z ní vyčerpali asi dva litry krve, velmi tmavé barvy. Pak udělali několik injekcí do břicha, boků a zad.

Pak se nad Helenou, jeden po druhým, objevilo několik neobvyklých nástrojů, který bylo těžké popsat. Když všechny tyto postupy skončily, Eleně řekli, že teď už je zdravá, a může se obléci. Na úplný závěr jí cizinci ukázali prostorovou mapu hvězdné oblohy, a bylo jí řečeno, že přišli ze vzdálené planetární soustavy, ležící v souhvězdí Orion.

Doprovodili Helen k autu a řekli jí, že rakovinu vyléčili, takže už nemusí brát jakýkoli lék. Když dorazila domů, Helena okamžitě ulehla do postele.

Druhý den ráno se ještě cítila slabá a pociťovala stejně silnou bolest jako předtím. O svém nočním dobrodružství Helena řekla jen svému synovi, ale ten reagoval na její příběh s nedůvěrou. Přesto sedli do auta a jeli na místo, kde v noci bylo UFO. Tam, na místě přistání, byly malé a hluboké otisky v půdě. Večer Helenu přepadla nevolnost.

Nemocnou ženu převezli do nemocnice, kde lékaři dospěli k závěru, že umírá. Helena strávila dva dny v hrozných mukách, často ztrácela vědomí. Lékaři se ji snažili přesvědčit, aby brala různé léky, ale ona poslechla cizince a odmítla všechny z nich.

Navzdory temným prognózám lékařů, se třetí den Helena začala cítit lépe a začala se, jakoby zázrakem uzdravovat. Trvalo další tři dny, a téměř se úplně uzdravila! O dva týdny později lékaři s překvapením konstatovali, že rakovina zmizela.

Vývoj její nemoci a téměř předsmrtný stav je zaznamenán v jejím osobním lékařském záznamu a tajemné uzdravení dokládají písemná stanoviska lékařů. Helena je docela zdráva a úspěšně vede svou vlastní firmu.

7. června 2006 uveřejnil argentinský ufologický časopis šokující příběh Oscara Raula Chaveze o tom, jak občanka Argentiny nečekaně podstoupila chirurgický zákrok, kterou na ní provedly neznámé bytosti.

Neviděla sice UFO, nepamatuje si, jak se dostala na operační stůl. Ale argentinští ufologové nepochybují o tom, že pomoc, kterou dostala, přišla od mimozemšťanů.

Přesněji řečeno, zachránili ji od hrozící smrti!

Padesátiletá E.R. žije s manželem v La Pampa. Trpěla samozřejmě všemi druhy nepříjemných onemocnění svého věku: nemoci srdce, cév, vysoký krevní tlak. A samozřejmě, často chodila k lékaři.

Nicméně, 18. dubna 2006 se žena cítila obzvlášť špatně – začaly silné bolesti v zádech.

Čtyři dny se trápila doma, až se celá nešťastná rozhodla obrátit se na místní kliniku.

Lékaři ji pečlivě vyšetřili a našli řadu zánětů – jater, močového měchýře, slinivky břišní, ledvin a levé plíce.

Ale jak se ukázalo, nebyl to jen zánět. Předběžná diagnóza byla skličující – rakovina slinivky břišní. A zdálo se, že i s mnohočetnými metastázami.

E.P. požadovala důkladnější vyšetření, jinými odborníky, ale i ti potvrdili tuto diagnózu.

Co mohli lékaři dále dělat? Předepsali jí léky a ženu poslali domů. Léky samozřejmě nepomáhaly a stav E.R. se den co den zhoršoval. Ležela celé dny a téměř nikdy neopustila svou ložnici.

A pak jednoho dne, když ležela v posteli, slyšela zvuky televizoru přicházející z jídelny, a pocítila nástup krize. Dále se jí zdálo, jako by někam odplouvala vstříc velkému, jasně bílému světlu. A když ji světlo chystalo pohltit, najednou cítila, že ji zvedá „několik nějakých stínů…“, které jí řekly, že „ještě je čas…“.

V tomto momentu paní E.R. už mohla rozeznat postavy detailně, a už jí došlo, že není ve své ložnici, ale někde jinde. Nespala, a to všechno se jí ani nezdálo – vědomí bylo zcela jasné, a klidně se rozhlížela kolem. Viděla, že leží v nějaké oválné místnosti a všude kolem je jasné, intenzivní světlo. To jako by pocházelo z nějaké konstrukce asi půl metru v průměru – stříbrné kovové barvy.

Kolem lůžka, na kterém E.R. ležela, viděla pět bytostí, kteří živě debatovali a hodnotili kritický stav jejího zdraví. Jeden z těchto tvorů stál nalevo od ní, další čtyři na pravé straně. A tito tvorové dospěl k závěru, že „neexistuje žádná jiná možnost než jít dovnitř…“

Aniž pochopila, co to všechno znamená, E.R. cítila, že tvor, který stál vlevo od ní, položil své dlouhé tenké ruce pod její žebra na levé straně.

V tentýž okamžik druhá bytost položila svou ruku na její hlavu, ostatní tři – na její ruce a na nohy. A pak cítila, jak se uvnitř jejího těla cosi utrhlo a zatáhlo, což jí způsobilo silnou bolest. Po bolesti přišel pocit prázdna, a poté i uvolnění, které se rozlilo postupně do celého jejího těla…

Paní E.R. si dobře vzpomíná na tváře těchto tvorů. Nedokázala si však vzpomenout na útržky některých vět, které slyšela: „… od tohoto okamžiku můžete hodit všechny léky…“ a „… od této chvíle budete jinou osobou…“

Pak v její paměti došlo k selhání, a ona se probudila v posteli. A opět slyšela zvuk televizoru pocházející z jídelny. Okamžitě si uvědomila, že zase cítí cítit své tělo. Byl to divný pocit, jako by jí cosi uvnitř chybělo.

Při dotyku cítila bolest, jako po operaci. A po dvou dnech se E.R. zvedla z postele, kde před tím strávila skoro týden, a konstatovala s překvapením, že necítí téměř žádnou bolest.

Druhý den šla do nemocnice a vyzvala své lékaře, aby ji znovu prohlédli. Ti se samozřejmě podivili: co paní očekává, v co doufá?

Ale paní E.R. naléhala. Říkala, že se zotavuje, a chtěla zjistit, zda dochází k pozitivním změnám. Ale změny skutečně zjištěny byly…

Pokud jde o bytosti, které jí vyléčily, tak paní E.R. je popsala jako vysoké, hubené, s dlouhýma tenkýma rukama. Hlavy měly podobné proporce, jen v části zátylku je měly více vypouklé. Ústa měly malá, a stejně tak i nos. Oči byly velmi tmavé, normální velikosti, mírně protáhlé do stran. Hladký obličej, hranatá, bez výrazných lícních kostí, malá brada. Žádné šaty na nich E.R. neviděla, kůže měla barvu olověnou až do modra.

Jejich pohyby byly rychlé a přesné. Kolik měli prstů? To E.R. nevěděla, prostě neviděla jejich ruce celé. Nebyla si jistá, zda používali některé nástroje v průběhu této operace.

Ale pamatovala si na malý osamocený přístroj na levé straně, vypadal jako z kovu se velmi světlým stříbřitým odstínem.

Když vyprávěla o tomto úžasném dobrodružství, paní E.R. se dokonce pokusila načrtnout své záhadné léčitele, ale protože není žádný umělec, obrázek dopadl legračně.

Paní E.R. se poté vrátila do normálního každodenního života. Její stav je plně stabilizovaný. A i když existují určité výkyvy, paní nebere léky – přesně tak, jak jí to vysoké bytosti řekly.

Proč z tisíců beznadějných pacientů na této planetě, se tyto bytosti rozhodli právě pro ni? A co to bylo vůbec za bytosti? Odkud?

To samozřejmě není nijak ojedinělý případ. Byla už napsána řada knih o léčení lidí mimozemšťany.

Byla shromážděna fakta o náhlém vyléčení rakoviny, včetně rakoviny slinivky břišní a kyčelní kosti i rakoviny krve, a ještě mnohem více. Často se jednalo o beznadějné případy, kdy lékaři po všech marných pokusech poslali jen pacienta domů dožít.

Případy se sice liší – ať už v popisu bytostí – vysocí nebo malí, hezcí nebo oškliví, s velkou nebo normální hlavou), nebo použitými metodami léčení.

Používají něco jako chirurgii nebo radioterapii (např. pacienti popisují paprsky červené a modré barvy, které vychází ze zařízení, velké jako kuličkové pero), a nějaké účinky vibrací.

Možná i nějaký druh chemoterapie – pacientům jsou podávány nějaké injekce s neznámými tekutinami, pojídají podivné různobarevné pilulky, nebo pijí záhadné tekutiny různých chutí.

Řada takových případů úplného vyléčení jsou zdokumentovány lékaři, udivenými z tak náhlých uzdravení.

Jediná věc není jasná – podle jakého principu jsou vybíráni tito pacienti, mezi tisícem jiných?

Může to být proto, aby nám někdo ukázal, že co všechno je možné, že není nevyléčitelných nemocí, že jen musíme najít způsoby a metody?

Zahraniční badatelé anomálních jevů shromáždili do roku 2004 211 případů vyléčení pozemšťanů „mimozemšťany“. Z toho asi 50% případů podrobně vyšetřovali vědci, lékaři nebo vojenské orgány a vše je podložené lékařskými a dalšími dokumenty.

V těchto 211 případech jsou jednotlivé léčebné epizody až po masové léčení – od tří osob do několika stovek najednou! Celkem asi 670 lidí – mužů, žen a dětí.

A můžeme se jen dohadovat, kolik dalších případů zůstává mimo tuto statistiku!

Z jakých nemoci byly léčeni?

V první řadě to byly kardiovaskulární choroby (36%), a údajně došlo i k operaci srdce způsobem, podobným filipínským léčitelům – „strčil ruku do hrudi, jako do vody“. Na druhém místě – rakovina, včetně leukémie (23%), pak následují případy celkového uzdravení a omlazení (22%), vyléčení z ochrnutí (12%), a tak dále. Starším lidem ztmavly šedé vlasy, zmizely vrásky, vrátila se ztracená potence.

Pacienti jsou mimozemšťany léčeny na Zemi – buď na otevřeném místě, nebo na palubě jejich lodi, a dokonce i na jiných planetách.

Převážně se jedná o přímé působení v podobě nějakých „nemocničních“ postupů, chirurgických operací, ale dochází i k bezkontaktnímu působení – např. ze vznášející se světelné koule, paprsků nebo telepaticky.

Stává se, že jsou používána nějaká vibrační zařízení, nějaké přístroje ze stěn operační místnosti, neznámá zařízení, podobné propiskám, ze kterých vycházejí barevné – červené a modré – paprsky.

Ale existují i takové případy, kdy neznámý objekt po přistání změní vlastností vody v místní nádrži nebo vlastnosti půdy, a lidé je začali používat k vyléčení. Jako by objekty obklopovaly některé neznámé „energie“.

Jsou známy případy, kdy bytosti nejprve způsobí nemoc a pak léčí a naopak. A pokud léčí, pak nejen jimi způsobenou bolest, ale zároveň také vše ostatní.

Jsou ale i jiné případy.

Tak např. jistý Klimenko z ruského Chabarovska, zaměstnanec výzkumného ústavu Ministerstva obrany, se setkal s podivnými bytostmi s kulatýma očima, kteří mu ukázali budoucí dopravní nehodu, ve kterém jeho manželka a děti zemřou. Klimenko sám utrpí těžký otřes mozku a řadu zlomenin. Tak se také později stalo.

Odkud jsou takoví léčitelé?

Je zajímavé, že v některých případech bytosti komunikují s pacienty více a sdělí, odkud pochází. Zatímco americké pacienty léčí bytosti údajně z těles Sluneční soustavy, jako Měsíce, Marsu a dokonce i Venuše, zřídka z Orionu.

V Rusku léčí lidi bytostí z podstatně větších dálek – ze souhvězdí Vah, Panny, Blíženců, z hvězdy Sirius, zřídka z Měsíce a planety Jupiter. Konkrétní statistiku však zatím nikdo neudělal.

Často „lékaři“ vypadají jako lidé – buď malí nebo zase extrémně vysocí, v kombinézách nebo skafandrech, s dokonale kulatýma nebo šikmýma očima, s hnědou, nazelenalou, namodralou, nebo úplně bílou kůží.

Jde o homogenní i smíšené sestavy, kdy se jedné „operace“ účastní malí „šedí“, s blonďatými velikány i zvláštní hmyzí bytosti.

Přibližně 25% případů vyléčení spadalo na nemoci, z našeho úhlu pohledu na nevyléčitelné onemocnění (jako je rakovina, mrtvice), a to i v případech, kdy podle pozemských lékařů byl stav pacienta beznadějný.

A co je vůbec zajímavé: některé procedury, u nás dříve neznámé (např. ošetření za vysokých teplot) byla po nějaké době objevena i v pozemské medicíně.

Existuje mnoho zajímavých příkladů léčení.

Například, Boris Aleksejenko z Rostovské oblasti, byl po dvou infarktech ve velmi vážném stavu. Náhle spatřil ve svém bytě rozmazanou lidskou postavu. Z očí jí vycházely dva paprsky, směřující do oblasti jeho srdce.

Dále už si na nic nepamatuje, ale druhý den ráno se cítil zcela v pořádku. EKG a rentgen ukázal, že zcela zmizely jakékoli příznaky srdečního infarktu.

Jednoho důchodce z Moskvy s rakovinou plic a několika metastázemi neznámé bytosti léčili nějakými lektvary, které mu přinesly v lahvích.

Když se muž uzdravil, lahve, přinesené těmito bytostmi, záhadně zmizely.

Úplně fantastické se zdá uzdravení Ludmily S. z Krasnopěrekopska. Byla ochrnuta již několik let a vážila pouhých 30 kilogramů. V nemocničním pokoji, kde ležela, se náhle objevil neznámý muž v bílých šatech. „Jsem z jiné dimenze,“ řekl, a po těle Ludmily se začaly pohybovat různobarevná světla. Po chvíli vše zmizelo, a jakoby shora se ozval hlas: „Vstaň a choď!“

Ochrnutá skutečně vstala a šla do místnosti lékařů. Údiv lékařů neznal mezí. Veškerá rozumná vysvětlení chyběla.

Volžský badatel G. S. Bělimov popisuje případ uzdravení srdce u 37 letého A. V. Kremněva z Volgogradu, který byl léčen nějakými bytostmi za pomoci jakéhosi pohyblivého paprsku – hadice. Bylo to něco jako silné nabití energií. Poté tento muž prakticky přestal být nemocný, i nachlazení je u něj vzácné.

Nikolaje P. z Kostromu srazil autobus, načež se v jeho hlavě vytvořila neoperovatelná cysta. Jednou ho z nemocničního oddělení prý vyzvedly „dvě ženy ve skafandrech“ a donesly do jakéhosi doutníkového tělesa. Tam jakési bytosti vpravily do jeho těla teplou tekutinu. Nikolaje pak opatrně dopravili zpět na nemocniční lůžko, ovšem skrz strop…

Druhý den ráno byl muž úplně zdravý, a vyšetření ukázalo, že v jeho hlavě není po cystě ani stopy.

Šokující případ představuje vyléčení L. M. Zinčenkové z Kyjeva, které v roce 1974 lékaři odstranili ledvinu a část močovodu.

V prosinci 1990 k ní došly domů člověku podobné bytosti a na dálku v jejím těle obnovili funkci ledvin. Vyšetření poté ukázalo, že Zinčenkové plně fungují normálně obě ledviny.

Také v České republice se objevily případy záhadného uzdravení.

Paní Julie F. (1924) ze známých jihočeských Hoštic trpěla v roce 1996 postupným ztuhnutím kloubů a bez francouzských holí se vůbec nemohla pohybovat. Do toho dostala zánět ledvin.

Jednou v noci se vzbudila a její pejsek se dožadoval vycházky před dům. Proto se tam o berlích, bez kterých nemohla chodit, vybelhala. Venku uviděla UFO podobající se obrovské kovadlině, z níž vyplul velký balon a z něj potom tři menší koule. Z koulí vystřelovaly paprsky a dva dopadly na ni a na pejska. Tehdy pocítila bolest v oku a všude kolem se rozlila mlha. Ztratila pojem času, a probrala se až v domě s berlemi v podpaží. Ráno cítila obrovský příval energie, bolest v kloubech zmizela. Pustila se do úklidu, který jí nečinil nejmenší potíže. Od té doby chodila bez berlí, nepožívala žádné léky. Ošetřující lékařka se odmítla k věci vyjádřit. Náhlou proměnu potvrdily i ostatní hoštické babičky a chodily ji prosit, aby „UFO“ přivolala i pro ně…

Také Miroslav K. z Tachova zažil podivuhodný příběh. V době havárie v Černobylu byl na Ukrajině na montáži a od té chvíle začaly jeho zdravotní problémy, zejména s kostmi a klouby, což vyústilo až v invalidní důchod s artrózou a řídnutím kostí. V roce 1998 se v Tachově setkal na ulici s jakousi malou bytostí, připomínající nějakou kovovou konstrukci. Po této události se zdravotní stav zlepšil natolik, že začal opět pracovat, i když potíže plně nezmizely.

Zdroj: „UFO“, № 32 (452), 2006, archiv KPUFO