Byl to incubus?

Před časem jsme obdrželi dopis o záhadném příběhu z věznice …

Předně se omlouvám za gramatiku, ve škole jsem nevynikal. Chci napsat ne o UFO, ale pro mě záhadné události, která se mě přihodila. Nikdy jsem o tom nechtěl s nikým mluvit, natož psát, ale chci spíše znát názor nějakého odborníka, nebo jestli se podobný zážitek také někomu přihodil.

Tak tedy, přibližně před 5ti roky jsem jel do Německa, kde jsem se dostal do vězení. První tři neděle jsem byl na samotce a dost jsem tam psychicky strádal. Nechal jsem se přeložit k jednomu Němci na dvoucelu a tam to začalo. V noci mě něco zbudilo, někdo vedle mě ležel. Vyskočil jsem s postele a vidím, že spolubydlící klidně spí, znovu jsem zalehl a pomyslel sem si, že se mě něco zdálo. (Při psaní mě opět mrazí jako před 5ti léty.)

Jen sem zavřel oči, opět se mě to začalo dotýkat a já, aniž bych řekl něco nahlas, tak v mozku jsem zaznamenal: „Jsem žena a chci se s tebou milovat.“

Začal jsem s ní automaticky komunikovat (zřejmě telepaticky) a souhlasil jsem. Připadal sem si jako blázen, ale vše jsem prožíval i cítil fyzicky. Nechci podrobně popisovat sexuální hrátky, ale tato setkání se opakovala pravidelně každý večer a já už z toho byl vyčerpán.

Jednou jsem jí řekl, že jí už nechci, i když mě to bylo příjemné. Ona mě řekla, že si mě vezme s sebou, ale já to nebral vážně. Můj parťák se mě jednou ptal, co že mě je, že nevypadám dobře. Nic jsem mu ještě neřekl, až déle.

Musím ještě podotknout, že mě hrozilo 5 let, takže jsem stále myslel na to, že si vezmu raději život a krátce na to přišlo první setkání – s osobou? – nebo jak tomu mám říkat?

Zkrátka jednoho večera po odmítnutí z ničeho nic se ozvala rána, zablesklo se a ze stropu spadla zářivka. Lekl jsem se, kamarád také vstal a ptal se – co se stalo? Řekl jsem, že nemám potuchy, že jsem zahlédl záblesk a pak třesk padající zářivky. To jsem měl potom klid až do rána.

Jenže ráno při snídani jsem jí opět fyzicky ucítil, že sedí na mé židli a já jí na klíně. Tak jsem vyskočil a kamarád po mě koukal, co to dělám. Já se rozhodl, že se mu svěřím, i když jsem musel slíbit, že nic říkat nebudu.

Ještě ten večer to zase bylo u mě v posteli. Řekl jsem kamarádovi, že si má lehnout do mé postele, jestli něco cítí, ale on řekl že ne, i když si tam na chvíli lehl.

Začal jsem z toho už mít nahnáno, protože už mě to začalo obtěžovat ve dne i v noci. Vůbec už se mě to nelíbilo a měl sem pocit, že se s toho zblázním a nebo že už blázen jsem.

Ještě pár dní se to opakovalo. Na druhé straně jsem také musel přemýšlet o trestu. Byl jsem na pokraji zhroucení. Nechci popisovat den za dnem, mrazí mě ještě dnes při těchto vzpomínkách.

Dva dni před soudem jsem měl ten nejhorší zážitek. Opět v noci jsem musel obdařovat tuto – zřejmě ženu? – jelikož jsem jasně rozpoznával, že má vagínu, a v tom jsem cítil, jak mě hrozně začalo tlouct srdce a já už měl za to, že už je to moje poslední hodina. Pamatuji se ještě, že jsem sáhl na rám postele a než jsem se ho dotkl, tak mě z prstů vyšlehl blesk a hrozně mě začalo brnět celé tělo. Promítl se mě také celý život a já si řekl, že je to konec, když se moje myšlenky zastavily u mých dvou synů a také mě napadlo prosit Boha.

Když jsem se začal modlit, tak jsem cítil, že se začínám opět vracet do těla. Při tom el. výboji jsem vůbec nevnímal tělo a měl jsem pocit, že jsem někde mimo tělo.

Na to osoba zmizela a já se bál už usnout a do rána sem seděl a nespal. Ráno jsem jí opět cítil ale už nebyla agresivní. Přesto stále chtěla rozmlouvat, ale já se snažil jí ignorovat, ovšem bylo to těžké.

U soudu jsem dostal podmínku a ujížděl jsem domů, jak to nejrychleji šlo. Ještě pár dnů mě to strašilo, ale nakonec jsem se toho zbavil. Cítím se naprosto normální, ale měl bych zájem vědět, jestli je nějaké vysvětlení pro tento jev. Kromě toho chci ještě dodat, že jsem abstinent, takže alkohol můžete vyloučit.

Jirka

Z archivu KPUFO – Cesty psychotroniky