Mimozemšťané – léčitelé?

Je známa řada případů, kdy lidé byli záhadně vyléčeni z různých nemocí a úrazů, a za původce svého uzdravení označují cizí sílu, nebo rovnou záhadné bytosti.

Badatelé, zabývající se kontakty svědků s anomálními jevy, jsou vždy k příběhům o vyléčení pacientů s přispěním cizích bytostí nebo sil velmi obezřetní. Existují však i přímo neuvěřitelné zprávy o celkovém zotavení z těžkých nemocí u lidí, kteří zažili tzv. únos do UFO – a tyto jsou potvrzeny i jejich ošetřujícími lékaři.

V květnu 1974 Heleně ze státu Arizona sdělili děsivou diagnózu: rakovina pánevní kosti. I přes operaci se objevily metastázy. Lékaři doporučili, aby dožila mezi svými blízkými. Jednou večer kolem půlnoci však Helena pocítila nutkání sednout do auta a jet do blízké vesnice. U ní viděla nad polem obrovské stříbrné UFO, ze kterého vyšly dvě vysoké bytosti. Ty teré podrobily Helenu zvláštní léčebné proceduře. Druhý den ráno se Helena začala jakoby zázrakem uzdravovat.

Argentinští badatelé šetřili v roce 2006 šokující příběh. Padesátiletá E.R. žila s manželem v La Pampa. 18.dubna 2006 jí lékaři sdělili skličující diagnózu – rakovina slinivky břišní i s mnohočetnými metastázemi. Stav byl beznadějný. Lékaři pouze předepsali léky a ženu poslali domů dožít. Ale jednoho dne, když ležela v posteli, se jí náhle zdálo, jako by někam odplouvala. Kolem lůžka, na které E.R. ležela, viděla pět bytostí, kteří se jí různě dotýkali. A pak cítila, jak se uvnitř jejího těla cosi utrhlo a zatáhlo, což jí způsobilo silnou bolest. Poté přišlo uvolnění, které se rozlilo postupně do celého těla … Po dvou dnech se E.R. zvedla z postele, šla do nemocnice a lékaři zjistili změny skutečně neuvěřitelné… Paní E.R. se poté vrátila do normálního každodenního života.

Také v České republice vyšetřovali badatelé z Klubu psychotroniky a UFO případy záhadného uzdravení.

Paní Julie F. (1924) ze známých jihočeských Hoštic trpěla v roce 1996 postupným ztuhnutím kloubů a bez francouzských holí se vůbec nemohla pohybovat. Do toho dostala zánět ledvin.

Jednou v noci se vzbudila a její pejsek se dožadoval vy¬cházky před dům. Proto se tam o berlích, bez kte¬rých nemohla chodit, vybelhala. Venku uviděla UFO podobající se obrovské kovadlině, z níž vy¬plul velký balon a z něj potom tři menší koule. Z koulí vystřelovaly paprsky a dva dopadly na ni a na pejska. Tehdy pocítila bolest v oku a všude ko¬lem se rozlila mlha. Ztratila pojem času, a probrala se až v domě s berlemi v podpaží. Ráno cítila obrovský příval energie, bolest v kloubech zmizela. Pustila se do úklidu, který jí nečinil nejmenší potíže. Od té doby chodila bez ber¬lí, nepožívala žádné léky. Ošetřující lékařka se odmítla k věci vyjádřit. Náhlou proměnu potvrdily i ostatní hoštické babičky a chodily ji prosit, aby „UFO“ přivolala i pro ně…

Také Miroslav K. z Tachova byl v době havárie v Černobylu na Ukrajině na montáži a od té chvíle začaly jeho zdravotní problémy, zejména s kostmi a klouby, což vyústilo až v invalidní důchod s artrózou a řídnutím kostí. V roce 1998 se v Tachově setkal na ulici s jakousi malou bytostí, připomínající kovovou konstrukci. Po této události se zdravotní stav zlepšil natolik, že začal opět pracovat, i když potíže plně nezmizely.

Zahraniční badatelé anomálních jevů shromáždili do roku 2004 211 případů vyléčení pozemšťanů „mimozemšťany“. Z toho asi 50% případů podrobně vyšetřovali vědci, lékaři nebo vojenské orgány a vše podložili lékařskými a dalšími dokumenty.
A můžeme se jen dohadovat, kolik dalších případů zůstává mimo tuto statistiku!